• Livraison gratuite
 • 100 jours pour changer d'avis
 • 180 ans d'expérience dans l'industrie
 • 95 % de satisfaction client

FITS YOUR VAN, SAVE OUR FUTURE FITS YOUR VAN, SAVE OUR FUTURE

Discover Vehikit's commitments

Planet

Profit

FITS YOUR VAN, SAFE OUR FUTURE

Bij Vehikit zetten we ons in voor meer dan alleen uitmuntendheid in bedrijfswageninrichtingen. We streven naar een positieve impact op de wereld om ons heen doormaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) centraal te stellen in alles wat we doen. Onze doel is om niet alleen oplossingen te bieden voor een efficiëntere enfunctionelere bedrijfswageninrichting, maar ook om voorop te lopen in duurzaamheid en ethische verantwoordelijkheid.

Duurzaamheid bij Vehikit betekent het zorgvuldig kiezen van leveranciers, het optimaliseren van productieprocessen en het actief bijdragen aan de gemeenschap. We geloven dat elke stap die we zetten richting duurzaamheid niet alleen een positief effect heeft op het milieu, maar ook waarde creëert voor onze klanten, medewerkers en de samenleving als geheel.


"Bij Vehikit geloven we dat duurzaamheid de sleutel is tot het opbouwen van een veerkrachtige toekomst voor ons bedrijf en de wereld."

Mark van den Born, CEO Vehikit


"Bij Vehikit geloven we dat duurzaamheid de sleutel is tot het opbouwen van een veerkrachtige toekomst voor ons bedrijf en de wereld."

Mark van den Born, CEO Vehikit

Het moederbedrijf Van den Born van Vehikit is al een langere tijd bezig met duurzaamheid. 

Statistieken moederbedrijf Van den Born

50% VAN DE ENERGIE WORDT OPGEWERKT DOOR ONZE ZONNEPANELEN

50% VAN DE ENERGIE WORDT OPGEWERKT DOOR ONZE ZONNEPANELEN

100.000 KILO CO2 UIT DE LUCHT GEAALD

100.000 KILO CO2 UIT DE LUCHT GEAALD

2500 ZIJN GEPLANT DOOR VEHIKIT

2500 ZIJN GEPLANT DOOR VEHIKIT

In het jaar 2024 staat duurzaamheid ook hoog op de lijst van prioriteiten van vehikit

100 kilo

plastic uit zee gehaald

Nieuw gebouw

Vehikit is  overgestaptnaar een groener kantoor

Feitjes over nieuwe ecotoiletten nieuwe kantoor:

 • Tot 85% waterbesparing door sensorkranen
 • Tot 48% minder CO2 uitstoot
 • Tot 79% minder papierafval door katoen

2500+

bomen planten

Onze mensen Onze mensen

Bij Vehikit geloven we dat ons succes niet alleen voortkomt uit de producten die we leveren, maar ook uit de kracht van onze mensen. Ons team vormt het hart van onze organisatie en we zijn toegewijd aan hun welzijn en professionele groei. We streven ernaar een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te bieden waar iedereen zich gewaardeerd voelt en de kans krijgt om zich te ontwikkelen.

6 nationaliteiten

50% vrouw/man

30+ collega's

Less hier wat medewerkers over Vehikit zeggen.

Jaarlijks ontwikkelingsbudget

Wat doen wij voor de planeet Wat doen wij voor de planeet

Partnerschap

Stichting Waalwijk CO2 vrij

Tweedehands / Outlet Vehikit milieuvrindelijk

Door te kiezen voor een gebruikte
bedrijfswageninrichting draag je
bij aan duurzaamheid en verminder
 je de vraag naarnieuwe productie.
Op die manier help je het milieu te beschermen.
Bekijk de outlet hier

Sustainable projects

Vehikit x Regreener

Vehikit x Regreener

Voor elke bestelling boven de €500 planten wij een boom.

Voor elke bestelling boven de €500 planten wij een boom.

Door uw ankopen bij Vehikit hebben we al meer dan 50 kilo plastic uit Indonesische oceanen verwijderd.

Door uw ankopen bij Vehikit hebben we al meer dan 50 kilo plastic uit Indonesische oceanen verwijderd.

Sinds mei 2024 is Vehikit een waardevolle samenwerking aangegaan met Regreener, een toonaangevende speler op het gebied van duurzaamheid. Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in onze inspanningen om onze ecologische impact te verminderen en een positieve verandering teweeg te brengen in de wereld.

Regreener staat bekend om hun innovatieve benaderingen en praktische oplossingen voor milieukwesties. We zijn dan ook verheugd om met Regreener samen te werken aan het vinden van duurzame oplossingen voor onze activiteiten. Door de krachten te bundelen met Regreener streven we ernaar om onze processen te verduurzamen, onze CO2-voetafdruk te verkleinen en een leefbare toekomst voor volgende generaties te bevorderen.
Samen met Regreener zetten we ons in voor een gemeenschappelijk doel: het creëren van een meer duurzame en veerkrachtige wereld. We kijken uit naar de positieve impact die we gezamenlijk kunnen realiseren.

Met Regreener dragen we bij aan het planten van bomen en het verwijderen van plastic uit Indonesische rivieren.

Klik hier voor al onze actuele projecten!

Vehikit draagt bij aan de volgende doelen:

 • Geen armoede
 • Geen honger 
 • Goede gezondheid en welzijn 
 • Klimaat 
 • Leven op het land

Lorem ipsum dolor Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Financiële stabiliteit en groei (3 dropdowns)

Bij Vehikit zijn we toegewijd aan financiële stabiliteit en voortdurende groei. We streven ernaar onze bedrijfsvoering op een verantwoorde manier te beheren. Door onze processen te optimaliseren en innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen, zorgen we voor een duurzame groei die ten goede komt aan onze klanten en werknemers.

Maatschappelijke betrokkenheid

Vehikit erkent het belang van teruggeven aan de gemeenschap. Wij nemen deel aan verschillende maatschappelijke initiatieven. Door onze betrokkenheid hopen we een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn. Met deze acties hebben wij al 700+ bomen kunnen planten en 52 kilo plastic uit Indonesische rivieren kunnen halen.

Geografische expansie

Vehikit heeft zich sinds de oprichting onophoudelijk ingezet voor groei en expansie binnen Europa. Onze aanwezigheid strekt zich nu uit over meerdere landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en recentelijk Oostenrijk.
In 2024 zal Vehikit zijn grenzen verder verleggen door de opening in Polen. Hiermee voldoen we aan de groeiende vraag in Europa en het verstevigen van onze positie als marktleider in de branche.

Constante verbetering

Ook wij erkennen dat we nog niet zijn op het gebied van duurzaamheid waar we willen. Waar Vehikit nog op wilt verbeteren.

Transport

Bij Vehikit streven we naar duurzame transportoplossingen. Hoewel we al stappen hebben gezet, geloven we in voortdurende verbetering. Daarom werken we samen met partners zoals DPD, die net als wij toegewijd zijn aan duurzaamheid. Samen streven we naar innovatieve manieren om onze milieuimpact te verminderen en onze transportprocessen te verbeteren.

Reduceren verpakkingsmateriaal

Hoewel we momenteel nog geen gebruik maken van de meest duurzame verpakkingsoplossingen, streven we ernaar dit te veranderen. Tot nu toe hebben we uitdagingen ondervonden vanwege de complexiteit van het proces, met name vanwege de afmetingen van onze producten.

Echter, we zijn vastbesloten om deze obstakels te overwinnen en ons verpakkingsafval te verminderen door het herzien en vebeteren van onze verpakkingsmaterialen. We blijven actief zoeken naar innovatieve oplossingen en werken samen met partners die onze visie delen.