• Kostenloser Versand
  • 100 Tage Rückgaberecht
  • Langjährige Erfahrung
  • 95% Kundenzufriedenheit

FITS YOUR VAN, SAFE OUR FUTURE

Bij Vehikit zetten we ons in voor meer dan alleen uitmuntendheid in bedrijfswageninrichtingen. We streven naar een positieve impact op de wereld om ons heen doormaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) centraal te stellen in alles wat we doen. Onze doel is om niet alleen oplossingen te bieden voor een efficiëntere enfunctionelere bedrijfswageninrichting, maar ook om voorop te lopen in duurzaamheid en ethische verantwoordelijkheid.

Duurzaamheid bij Vehikit betekent het zorgvuldig kiezen van leveranciers, het optimaliseren van productieprocessen en het actief bijdragen aan de gemeenschap. We geloven dat elke stap die we zetten richting duurzaamheid niet alleen een positief effect heeft op het milieu, maar ook waarde creëert voor onze klanten, medewerkers en de samenleving als geheel.

VIDEODuurzaamheid voor Vehikit

"Bij Vehikit geloven we dat duurzaamheid de sleutel is tot het opbouwen van een veerkrachtige toekomst voor ons bedrijf en de wereld."

Mark van den Born, CEO Vehikit


Het moederbedrijf Van den Born van Vehikit is al een langere tijd bezig met duurzaamheid. 

Statistieken moederbedrijf Van den Born

50% VAN DE ENERGIE WORDT OPGEWERKT DOOR ONZE ZONNEPANELEN

50% VAN DE ENERGIE WORDT OPGEWERKT DOOR ONZE ZONNEPANELEN

100.000 KILO CO2 UIT DE LUCHT GEAALD

100.000 KILO CO2 UIT DE LUCHT GEAALD

2500 ZIJN GEPLANT DOOR VEHIKIT

2500 ZIJN GEPLANT DOOR VEHIKIT

In het jaar 2024 staat duurzaamheid ook hoog op de lijst van prioriteiten van vehikit

100 kilo

plastic uit zee gehaald

Nieuw gebouw

Vehikit is in 2024 overgestapt naar een groener kantoor

Gelijk aan

8500+ bomen planten


PEOPLE

Ontmoet ons diverse team dat vanuit verschillende hoeken van de wereld samenkomt om duurzaamheid te bevorderen. Lees meer over onze mensen.

See details


PLANET

Ontdek hoe wij bij Vehikit onze ecologische voetafdruk verkleinen door innovatieve, groene technologieën. Lees meer over onze planeet.

See details


PROFIT

Duurzaam ondernemen leidt bij ons tot betere resultaten. Vind uit hoe ons duurzaamheidsbeleid bijdraagt aan onze financiële gezondheid. Lees meer over onze uitgaven.

See details


Onze mensen

Bij Vehikit geloven we dat ons succes niet alleen voortkomt uit de producten die we leveren, maar ook uit de kracht van onze mensen. Ons team vormt het hart van onze organisatie en we zijn toegewijd aan hun welzijn en professionele groei. We streven ernaar een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te bieden waar iedereen zich gewaardeerd voelt en de kans krijgt om zich te ontwikkelen.

6 nationaliteiten

bij Vehikit

50% vrouw/man

30+ collega's

Lees hier wat medewerkers

over Vehikit zeggen

Jaarlijks

ontwikkelingsbudget

WAT DOEN WIJ VOOR DE PLANEET

Partnerschap

Stichting Waalwijk CO2 vrij

Plastic verwijderen

uit Indonesische rivieren


5000+

bomen planten

Tweedekans + Milieuvriendelijk

Door te kiezen voor een tweedehands bedrijfswageninrichting draag je bij aan duurzaamheid en let je op de portemonnee. Op die manier help je het milieu te beschermen. Bekijk de tweedekans hier.

Vehikit X Regreener

Sinds mei 2024 heeft Vehikit een waardevolle samenwerking aangegaan met Regreener, een toonaangevende speler op het gebied van duurzaamheid. Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in onze inspanningen om onze ecologische impact te verminderen en een positieve verandering teweeg te brengen in de wereld.

Regreener staat bekend om hun innovatieve benaderingen en praktische oplossingen voor milieukwesties, en we zijn verheugd om met hen samen te werken aan het vinden van duurzame oplossingen voor onze activiteiten. Door de krachten te bundelen met Regreener streven we ernaar om onze processen te verduurzamen, onze CO2-voetafdruk te verkleinen en een leefbare toekomst voor volgende generaties te bevorderen.

Samen met Regreener zetten we ons in voor een gemeenschappelijk doel: het creëren van een meer duurzame en veerkrachtige wereld. We kijken uit naar de positieve impact die we gezamenlijk kunnen realiseren.

Klik hier voor al onze actuele projecten!

Profit

6

landen actief

Marktleider

in Europa

25.000+

productvarianten

Financiële stabiliteit en groei (3 dropdowns)

Bij Vehikit zijn we toegewijd aan financiële stabiliteit en voortdurende groei. We streven ernaar onze bedrijfsvoering op een verantwoorde manier te beheren. Door onze processen te optimaliseren en innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen, zorgen we voor een duurzame groei die ten goede komt aan onze klanten en werknemers.

Maatschappelijke betrokkenheid

Vehikit erkent het belang van teruggeven aan de gemeenschap. Wij nemen deel aan verschillende maatschappelijke initiatieven. Door onze betrokkenheid hopen we een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn. Met deze acties hebben wij al 700+ bomen kunnen planten en 52 kilo plastic uit Indonesische rivieren kunnen halen.

Geografische expansie

Vehikit heeft zich sinds de oprichting onophoudelijk ingezet voor groei en expansie binnen Europa. Onze aanwezigheid strekt zich nu uit over meerdere landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en recentelijk Oostenrijk.
In 2024 zal Vehikit zijn grenzen verder verleggen door de opening in Polen. Hiermee voldoen we aan de groeiende vraag in Europa en het verstevigen van onze positie als marktleider in de branche.