• Kostenloser Versand
  • 100 Tage Rückgaberecht
  • Langjährige Erfahrung
  • 98% Kundenzufriedenheit

Hi wagenparkbeheerder, welkom bij Vehikit! 

Bij ons vind je alles voor het inrichten van de bedrijfswagens in jouw wagenpark, zo kun je gebruik maken van onze expertise en jouw kostbare tijd efficiënt indelen. Met onze branche gerelateerde ervaring zorgen we voor een advies op maat, waarbij we kijken naar jouw wensen en budget. Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve producten in verschillende prijsklasse, zodat er altijd een geschikte optie voor jouw project is en de bedrijfswagens optimaal zijn ingericht om werk te verrichten. We bieden de mogelijkheid om samen met eventueel andere collega's een bezoek te brengen aan onze showroom om de producten uit onze one-stop-webshop te bekijken. Kortom, met Vehikit Premium kun je genieten van persoonlijke voordelen om jouw project tot een succes te maken.

Aanmelden voor Vehikit Premium!

De 7 voordelen van Vehikit Premium

Bij grote projecten is het mogelijk om een aanbod op maat te ontvangen om aan specifieke behoeften te voldoen. Het uitrusten en beheren van een groot wagenpark neemt de nodige uitdagingen met zich mee, waar wij graag bij meedenken. Bij ons aanbod op maat kijken we samen naar wat de wensen zijn en wat er nodig is om deze te vervullen.

Bij Vehikit Premium bieden we je een uitgebreide full-service oplossing waarbij we kijken naar al jouw wensen, van A tot Z. Je persoonlijke accountmanager en andere klantenservice medewerkers staan voor je klaar om je bij elke stap in het proces te ondersteunen. We kunnen je helpen bij het hele traject, denk hierbij aan het meedenken over de inrichting, het adviseren van bepaalde producten, het in de gaten houden van het budget en het verzorgen van de montage. Maar ook het doorvoeren van de bestelling en het opstellen van de juiste facturen kan worden verzorgd. Met onze expertise, en natuurlijk ons oog voor detail, kun je er op vertrouwen dat je compleet wordt ontzorgd en jouw project een succes wordt.

Klanttevredenheid staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Ons team staat voor je klaar om vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden, je te helpen bij het plaatsen van een bestelling, maar ook om product advies te geven. Wij begrijpen dat elke vraag en elk project anders is, daarom nemen we steeds opnieuw de tijd om professioneel ondersteuning te bieden. Door contact op te nemen met onze klantenservice en je vragen bij ons neer te leggen, kun jij je concentreren op andere zaken die voor jou als wagenparkbeheerder belangrijk zijn.

Bij Vehikit Premium krijg je een persoonlijke accountmanager toegewezen, zodat je altijd een vast aanspreekpunt hebt die op de hoogte is van jouw projecten en specifieke wensen. Persoonlijk contact en aandacht vinden wij erg belangrijk. Onze accountmanagers hebben ervaring in de branche en kunnen je daardoor helpen met het maken van de juiste keuzes. Wij weten alles van de producten en kunnen je voorzien van alle informatie en persoonlijk advies. Wij helpen jouw wagenpark naar het volgende niveau te tillen!

Wij nodigen je graag uit in onze showroom om producten te bekijken, vragen te stellen aan onze experts en een aanbod op maat te ontvangen. Bij Vehikit Premium heb je de mogelijkheid om via je accountmanager een afspraak in te plannen met één van onze experts in de showroom. Neem bijvoorbeeld je collega's mee en wij helpen je met onze expertise bij het optimaliseren van jullie wagenpark.

Maak het inrichten van de bedrijfswagens in jouw fleet gemakkelijk door samen te werken met one-stop-shop Vehikit. Wij snappen dat jouw tijd kostbaar is en daarom doen wij er alles aan om jouw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. We bieden een groot assortiment aan bedrijfswageninrichting, zodat je alles wat je zoekt kunt vinden in één webshop. Van kastinrichtingen tot aan daktransport, van deursloten tot aan betimmering, Vehikit heeft het allemaal. Het bespaart je tijd en geeft je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden. Vehikit: Fits your van, saves you time!

De extra voordelen die horen bij Vehikit Premium maken het nog aantrekkelijker om klant bij ons te worden. Wij geloven in het bieden van extra voordelen voor wagenparkbeheerders en fleet managers. Wil je weten wat deze voordelen precies inhouden? Neem dan  contact met ons op. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Van laadruimte betimmering, tot stoelhoezen en van kastinrichtingen tot aan sloten.

Vehikit heeft alles waar je naar op zoek bent!