• Kostenloser Versand
  • 100 Tage Rückgaberecht
  • Langjährige Erfahrung
  • 98% Kundenzufriedenheit

FITS YOUR VAN, SAFE OUR FUTURE

Bij Vehikit zetten we ons in voor meer dan alleen uitmuntendheid in bedrijfswageninrichtingen. We streven naar een positieve impact op de wereld om ons heen doormaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) centraal te stellen in alles wat we doen. Onze doel is om niet alleen oplossingen te bieden voor een efficiëntere enfunctionelere bedrijfswageninrichting, maar ook om voorop te lopen in duurzaamheid en ethische verantwoordelijkheid.

Duurzaamheid bij Vehikit betekent het zorgvuldig kiezen van leveranciers, het optimaliseren van productieprocessen en het actief bijdragen aan de gemeenschap. We geloven dat elke stap die we zetten richting duurzaamheid niet alleen een positief effect heeft op het milieu, maar ook waarde creëert voor onze klanten, medewerkers en de samenleving als geheel.

Lees verder om meer te ontdekken over onze duurzaamheidsinitiatieven, ons streven naar continue verbetering en hoe we samen een verschil maken.

VIDEO


SUSTAINABLE IS BECOMING ONE OF OUR MAIN FOCUSES...

" " Mark van den Born, CEO Vehikit

We zijn trots op de duurzame stappen die we tot nu toe hebben gezet en we zijn enthousiast om deze lijn door te zetten.

50% VAN DE ENERGIE WORDT OPGEWERKT DOOR ONZE ZONNEPANELEN

50% VAN DE ENERGIE WORDT OPGEWERKT DOOR ONZE ZONNEPANELEN

100.000 KILO CO2 UIT DE LUCHT GEAALD

100.000 KILO CO2 UIT DE LUCHT GEAALD

2500 ZIJN GEPLANT DOOR VEHIKIT

2500 ZIJN GEPLANT DOOR VEHIKIT

IN HET JAAR 2024 WILLEN WE ONSZELF WEER VERBETEREN, DOELSTELLINGEN DIE WIJ HIERVOOR HEBBEN ZIJN

2024

50% carbon neutraal

+50%

van de energie door zonnepanelen

5000+

bomen planten

"Jij koopt, wij planten: samen werken we aan een groenere planeet."

Vanaf mei 2024 heeft Vehikit een nieuwe samenwerking met Regreener, gericht op het planten van bomen en het opschonen van de oceaan als onderdeel van ons duurzaamheidsinitiatief. Met deze samenwerking versterken we onze inzet voor het milieu en dragen we actief bij aan wereldwijde herbebossing en plasticsoep vermindering, waardoor de ecologische voetafdruk van onze activiteiten verder wordt verminderd.

PEOPLE

Ontmoet ons diverse team dat vanuit verschillende hoeken van de wereld samenkomt om duurzaamheid te bevorderen. Lees meer over onze mensen.

See details

PLANET

Ontdek hoe wij bij Vehikit onze ecologische voetafdruk verkleinen door innovatieve, groene technologieën. Lees meer over onze planeet.

See details

PROFIT

Duurzaam ondernemen leidt bij ons tot betere resultaten. Vind uit hoe ons duurzaamheidsbeleid bijdraagt aan onze financiële gezondheid. Lees meer over onze uitgaven.

See details

Onze mensen

Bij Vehikit geloven we dat ons succes niet alleen voortkomt uit de producten die we leveren, maar ook uit de kracht van onze mensen. Ons team vormt het hart van onze organisatie en we zijn toegewijd aan hun welzijn en professionele groei. We streven ernaar een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te bieden waar iedereen zich gewaardeerd voelt en de kans krijgt om zich te ontwikkelen.

6 nationaliteiten

bij Vehikit

50% vrouw/man

30+ collega's

Lees hier wat medewerkers

over Vehikit zeggen

Jaarlijks

ontwikkelingsbudget

Welzijn en Ontwikkeling van Werknemers

Bij Vehikit geloven we dat de kracht van ons bedrijf in onze mensen ligt. We zetten ons in om een ondersteunende en stimulerende werkomgeving te bieden waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Onze programma’s voor professionele ontwikkeling en voortdurende educatie zijn ontworpen om onze werknemers te helpen groeien in hun rollen en hun persoonlijke carrièredoelen te bereiken. We bieden ook flexibele werktijden en opties voor thuiswerken aan om een gezonde balans tussen werk en privé te bevorderen.

Onze planeet

Bij Vehikit nemen we onze verantwoordelijkheid voor de planeet serieus door duurzame praktijken te integreren in al onze bedrijfsactiviteiten. We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk door efficiënter gebruik van hulpbronnen, het minimaliseren van afval en het implementeren van groene technologieën. Onze inspanningen strekken zich uit van energie-efficiëntie in onze productieprocessen tot het bevorderen van recyclinginitiatieven. Door deze maatregelen dragen we bij aan de bescherming van onze natuurlijke omgeving en zorgen we voor een duurzame toekomst.

REGREENER PAGE (TOEVOEGEN ZODRA WE MARKETING MATERIAAL HEBBEN)

Bij Vehikit streven we naar een groenere toekomst door niet alleen te focussen op innovatieve en efficiënte oplossingen voor bedrijfswageninrichting, maar ook door onze impact op het milieu actief te verkleinen. In lijn met deze visie werken we samen met Regreener, een toonaangevende organisatie in duurzaamheidsinitiatieven. Regreener, bekend om zijn effectieve benadering van klimaatpositieve projecten, helpt ons bij het financieren van herbebossingsinspanningen en het ondersteunen van duurzame energieprojecten wereldwijd. Door samen te werken, benutten we de expertise van Regreener om onze ecologische verantwoordelijkheden serieus te nemen en daadwerkelijke veranderingen teweeg te brengen. Deze inspanningen weerspiegelen onze toewijding aan het creëren van een duurzame toekomst en versterken onze belofte aan klanten en partners om milieuverantwoord te handelen.

WAT DOEN WIJ VOOR DE PLANEET

2024

50% carbon neutraal

+50%

van de energie

uit zonnepanelen

5000+

bomen planten

TWEEDEHANDS / OUTLEK VEHIKIT √ MILIEUVRIENDELIJK

Door te kiezen voor een gebruikte bedrijfswageninrichting draag je bij aan duurzaamheid en verminder je de vraag naar nieuwe productie. Op die manier help je het milieu te beschermen Bekijk de outlet hier

DUURZAAMHEID

Profit

HIER DROPDOWNS, ZODAT ER OP KUNNEN KLIKKEN?

6

landen actief

Marktleider

in Europa

25.000+

productvarianten

Financiële Stabiliteit en Groei

Bij Vehikit zijn we toegewijd aan financiële stabiliteit en voortdurende groei. We streven ernaar onze bedrijfsvoering op een verantwoorde manier te beheren. Door onze processen te optimaliseren en innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen, zorgen we voor een duurzame groei die ten goede komt aan onze klanten en werknemers.

Maatschappelijke Betrokkenheid

Vehikit erkent het belang van teruggeven aan de gemeenschap. Wij nemen deel aan verschillende maatschappelijke initiatieven. Door onze betrokkenheid hopen we een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn. Met deze acties hebben wij al X aantal bomen kunnen planten en X aantal kilo plastic uit de oceaan kunnen halen.

Geografische Expansie

Vehikit heeft zich sinds de oprichting onophoudelijk ingezet voor groei en expansie binnen Europa. Onze aanwezigheid strekt zich nu uit over meerdere landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en recentelijk Oostenrijk.
In 2024 zal Vehikit zijn grenzen verder verleggen door de opening in Polen. Hiermee voldoen we aan de groeiende vraag in Centraal-Europa en het verstevigen van onze positie als marktleider in de branche.

STATISTICS PERCENTAGES

X COUNTRY

X PERCENT

X THOUSAND PRODUCTS